Ghent Archery Festival

Hey Allen, 

Het is weer zover, in ons (klein) landje België vind een groot boogschiet festival plaats genaamd Ghent Open Archery Festival. Dit boogschiet festival georganiseerd door DVS word gehouden volgens de regels van het algekende F2F tornooi. Dit houd in dat er geschoten word op 18 meter, eliminatie rondes worden gehouden in groepen van 6 schutters waar elke schutter 12 pijlen per match schiet (3 pijlen in 1min30).

Er zal een tweede wedstrijd plaats vinden voor de schutters die niet doorgaan na de eerste eliminatie ronde. In de tweede ronde zullen compound schutters op de grote 10 schieten en recurve schutters op de 9. Over het totale verloop van de wedstrijd kan u op de website meer informatie vinden.

Het Festival zal doorgaan op 9 en 10 januari 2016 in Sporthal Higro, industrieweg 234, 9030 Mariakerke. U kunt er vanaf 07:30 terecht, aanvang van de wedstrijd is om 09:00. Inschrijving geld bedraagt (slechts) 20 euro.

U hoeft niet in paniek te slaan als u ver van deze locatie woont, er is een hotel voorzien in het centrum van Gent genaamd het Novotel. Een single kamer kun je huren voor de prijs van 42 euro per nacht. Een double kamer kun je huren voor 45 euro per nacht. Ben u geïnteresseerd voor een overnachting kan u altijd terecht voor meer informatie en boeking van een hotelkamer op de website. 

Wil u meer informatie, kijken of er nog plaats is voor deel te nemen, u inschrijven, hotel boeken of resultaten van vorige jaren bekijken. Dan kan u altijd op de website van Ghent Archery Festival terecht.